Női pólók

Kedves leendő webshopos vásárlóink!
A karácsony közeledte miatt, a megnövekedett rendelés leadás miatt a webshopos megrendelések feldolgozása és elkészülési ideje megnőhet.
Pár fontos információ a karácsony előtti hetekre:
– Kérjük, ha lehet, ne hagyd az utolsó napokra a rendelés leadást.
A leggyorsabb és leggördülékenyebb még továbbra is, a személyes megrendelés leadás.
– Csak a rendelés leadásakor, előre kifizetett megrendelések kerülnek elkészítésre. (ha van Paypal-od, akkor inkább azzal fizess, könnyebben tudjuk ellenőrizni és gond esetén könnyebb a visszautalás is)
– Amennyiben házhozszállítással szeretnél megrendelést leadni, kérjük, azt legkésőbb 2023. december 15.-ig (péntek), add le, személyes átvétel esetén december 19. (kedd)-ig tudjuk fogadni.
– Kérjük, minden esetben ügyelj arra, hogy a pólótervezőben is akkorára állítsd be a grafika méretet, amit a rendelés elején kiválasztottál, (A6/A5/A4) ezzel is gyorsítva a feldolgozás folyamatát.
A maximum nyomtatási méret kb.: A4-es, (19X28 vagy 28X19 cm)
– A póló színébe történő átmenetes, vagy vékony vonalakból álló grafikát nem tudjuk megoldani.
Amennyiben bizonytalan vagy a grafikádban, a megrendelés leadása előtt küldd el nekünk e-mailben és kérdezz rá, hogy alkalmas-e a nyomtatása
Politikai, témájú, vagy gyűlöletkeltő feliratot, vagy grafikát, nem vállalunk.
Megértésedet köszönjük!

A webshopon leadott rendeléseket maximum  A4-es (20X29 cm) méretben tudjuk megnyomtatni!
Mielőtt leadnál egy megrendelést, ezt vedd figyelembe.

A webshopon keresztül megrendelt pólók elkészítési ideje pólószíntől, pólómérettől és fizetési módtól függően 3-8 munkanap is lehet.
Raktáron inkább fekete és fehér pólókból van, ha egyéb színt szeretnél, mielőtt megrendelnéd a pólót, kérlek érdeklődj, hogy van-e raktáron a kiválasztott színből és méretből.
A pólómárkák méretezése márkától függően eltérő lehet, ha bizonytalan vagy a mérettel kapcsolatosan nézd meg a mérettáblázatot, vagy nézd meg személyesen az üzletünkbe.
Női póló mérettáblázat
Megértésedet köszönjük!

Ha gyorsan szükséged lenne a pólódra, rendeld meg személyesen!

– 1.Válaszd ki a terméket és a nyomtatási méretet. (A6/A5/A4), ezt jegyezd meg és a pólótervezőben is próbáld ennek megfelelően beállítani a kép/grafika méretet, ellenkező esetben egyeztetésre lesz szükség, ami neked és nekünk is plusz időt vesz igénybe,ami lassítja a folyamatot)
– 2.Válaszd ki a termék színét, méretét és hogy kérsz-e hátsó mintát.
– 3.Ha megvan, kezdd el szerkeszteni, úgy, hogy a méretnek megfelelően
a jelölt keretben maradj.
(Fontos, hogy a lehető legjobb felbontásban dolgozz! Minimum 640×480)

Jó tudni:
A webshopon keresztül történt megrendelések csak akkor számítanak aktívnak, ha megérkezett a számlánkra az átutalt összeg. (ez általában 1-3 munkanap szokott lenni)
Onnantól kezdve, amennyiben van raktáron a kiválasztott pólótípusból, színből és méretből, 1-3 munkanap mire átvehető, (ha nincs raktáron a kért szín, vagy pólóméret tolódhat akár 10-12 munkanapra is) amiről e-mail értesítést küldünk.
Amennyiben nem érkezik meg az összeg, addig a megrendelés inaktív állapotban marad, ha pedig 1 hónap elteltével sem történik utalás, töröljük az adatokat.
Figyelem, vékony vonalakból álló grafikák, valamint a póló színébe történő átmenetes grafikák nyomtatását technikailag nem tudjuk megoldani.
A webshopra feltöltött minta színe a pólóra rányomtatva valamelyest eltérhet a monitoron, vagy a kijelzőn látottól!

A leadott megrendeléseket (beleértve a személyesen leadottakat is) amennyiben van raktáron a kiválasztott pólótípusból, színből és méretből, általában a beérkezés sorrendjében nyomtatjuk.

 

Összesen 5 találat

Összesen 5 találat