Férfi környakú pólók

SAJNOS MŰSZAKI OKOK MIATT NEM TUDJUK TELJESÍTENI A WEBSHOPON LEADOTT MEGRENDELÉSEKET, KÉRJÜK EGYELŐRE NE RENDELJ A WEBSHOPRÓL!
Megértésedet köszönjük!

A webshopon keresztül megrendelt pólók elkészítési ideje pólószíntől, pólómérettől és fizetési módtól függően 3-8 munkanap is lehet.
Raktáron inkább fekete és fehér pólókból van.
Ha egyéb színt szeretnél, vagy ha XXL-nél nagyobb méretet, mielőtt megrendelnéd a pólót, kérlek érdeklődj, hogy van-e raktáron a kiválasztott színből és méretből!
Megértésedet köszönjük!

Ha gyorsan szükséged lenne a pólódra, rendeld meg személyesen!

– 1.Válaszd ki a terméket és a nyomtatási méretet. (A6/A5/A4/A3, ezt jegyezd meg és a pólótervezőben is próbáld ennek megfelelően beállítani a kép/grafika méretet, ellenkező esetben egyeztetésre lesz szükség, ami neked és nekünk is plusz időt vesz igénybe, ami lassítja a folyamatot)
– 2.Válaszd ki a termék színét, méretét és hogy kérsz-e hátsó mintát.
– 3.Ha megvan, kezdd el szerkeszteni, úgy, hogy a méretnek megfelelően
a jelölt keretben maradj.
(Fontos, hogy a lehető legjobb felbontásban dolgozz! Minimum 640×480)

A webshopon keresztül történt megrendelések csak akkor számítanak aktívnak, ha megérkezett a számlánkra az átutalt összeg. (ez általában 1-3 munkanap szokott lenni)
Onnantól kezdve, amennyiben van raktáron a kiválasztott pólótípusból, színből és méretből, 1-3 munkanap mire átvehető, (ha nincs raktáron a kért szín, vagy pólóméret tolódhat akár 10-12 munkanapra is) amiről e-mail értesítést küldünk.

Amennyiben nem érkezik meg az összeg, addig a megrendelés inaktív állapotban marad, ha pedig 1 hónap elteltével sem történik utalás, töröljük az adatokat.

A leadott megrendeléseket (beleértve a személyesen leadottakat is) amennyiben van raktáron a kiválasztott pólótípusból, színből és méretből, általában a beérkezés sorrendjében nyomtatjuk.

1–12 / 13 találat

1–12 / 13 találat