Női pólók

A webshopon leadott rendeléseket maximumA4-es (19X28 cm, vagy fordítva, 28X19 cm) méretben tudjuk megnyomtatni!

A webshopon keresztül megrendelt pólók elkészítési ideje pólószíntől, pólómérettől és fizetési módtól függően 3-8 munkanap is lehet.
Raktáron inkább fekete és fehér pólókból van, ha egyéb színt szeretnél, mielőtt megrendelnéd a pólót, kérlek érdeklődj, hogy van-e raktáron a kiválasztott színből és méretből.
A pólómárkák méretezése márkától függően eltérő lehet, ha bizonytalan vagy a mérettel kapcsolatosan nézd meg a mérettáblázatot, vagy nézd meg személyesen az üzletünkbe.
Női póló mérettáblázat
Megértésedet köszönjük!

Ha gyorsan szükséged lenne a pólódra, rendeld meg személyesen!

– 1.Válaszd ki a terméket és a nyomtatási méretet. (A6/A5/A4), ezt jegyezd meg és a pólótervezőben is próbáld ennek megfelelően beállítani a kép/grafika méretet, ellenkező esetben egyeztetésre lesz szükség, ami neked és nekünk is plusz időt vesz igénybe,ami lassítja a folyamatot)
– 2.Válaszd ki a termék színét, méretét és hogy kérsz-e hátsó mintát.
– 3.Ha megvan, kezdd el szerkeszteni, úgy, hogy a méretnek megfelelően
a jelölt keretben maradj.
(Fontos, hogy a lehető legjobb felbontásban dolgozz! Minimum 640×480)

Jó tudni:
A webshopon keresztül történt megrendelések csak akkor számítanak aktívnak, ha megérkezett a számlánkra az átutalt összeg. (ez általában 1-3 munkanap szokott lenni)
Onnantól kezdve, amennyiben van raktáron a kiválasztott pólótípusból, színből és méretből, 1-3 munkanap mire átvehető, (ha nincs raktáron a kért szín, vagy pólóméret tolódhat akár 10-12 munkanapra is) amiről e-mail értesítést küldünk.
Amennyiben nem érkezik meg az összeg, addig a megrendelés inaktív állapotban marad, ha pedig 1 hónap elteltével sem történik utalás, töröljük az adatokat.
Figyelem, vékony vonalakból álló grafikák, valamint a póló színébe történő átmenetes grafikák nyomtatását technikailag nem tudjuk megoldani.
A webshopra feltöltött minta színe a pólóra rányomtatva valamelyest eltérhet a monitoron, vagy a kijelzőn látottól!

A leadott megrendeléseket (beleértve a személyesen leadottakat is) amennyiben van raktáron a kiválasztott pólótípusból, színből és méretből, általában a beérkezés sorrendjében nyomtatjuk.

 

Összesen 4 találat

Összesen 4 találat